Wat is een VR PP-gun voor virtual reality shooting

Wat is een virtual reality PP-gun?

De HTC Vive wand contoller.
Wat is de beste VR speelhal in de buurt van arcade hal amsterdam en arcade hal utrecht

De standaard HTC Vive VR controller.

Een HTC Vive wand Controller gebruik je in combinatie met de HTC Vive virtual reality bril. Met deze draadloze controller kan je de interactie game objecten in de virtuele wereld besturen. De sensoren van de HTC Vive meten continu waar de controller zich bevindt. Zo worden de bewegingen van de controller tot op de millimeter virtueel nagebootst. Dit is uiteraard essentieel als je spannende of behendigheid VR games doet. Er zijn locaties de deze wand controller ook voor shooter games gebruikt. Dit werkt wel maar haalt het absoluut niet bij het effect van een PP-gun. Daarom gebruiken wij bij VR-Almere deze op zich zeer goede controllers wel in de 3 cubicles, bij de andere type games. 

De Old school VR controller gun standaard.

Het werd al heel snel duidelijk dat het bij de VR shooter games heel belangrijk is om beide HTC controllers goed uit te lijnen tijdens het gamen. Om dit voor elkaar te krijgen werden de losse controllers op een controller ‘wand’ geplaatst.  Al vrij snel daarop kwam men op het idee om er een kolf achter op te plaatsen en de eerste ‘gun’ was geboren. Dit principe heet men nog verder uitgewerkt en heeft geresulteerd in de onderstaande PP-gun.

HTC Vive PP-gun met outside tracking.

Hoe werkt een VR PP-gun bij virtual reality shooter games?

Voor de ultieme game ervaring bij virtuele realiteit shooter games is één ding onmisbaar, namelijk een PP-gun!

PP-gun betekent een ‘Pad Power Gun’. Dit is een echt lijkend geweer op ware grootte. Zodra je op de aanstormende zombies, aliens of dino’s schiet, maakt de PP-gun echte combat geluiden in de sublieme VR headset en geeft de gun trillingen af.

De PP-gun is speciaal ontworpen voor de HTC Vive, het is dus een controller in de vorm van een wapen. Alle functies die een HTC Vive controller heeft, zitten ook op de PP-gun, inclusief een touchpad.

Op de PP-gun zit een HTC Vive tracker die communiceert met de VR bril. Deze manier van communicatie heet een ‘out side tracking systeem’ het beste tracking systeem dat er is.

Waar gebruiken wij de PP-gun in de arcade hal?

Multi-player VR games arcade hal in Almere, in de buurt van Amsterdam, Utrecht, Lelystad en Hilversum

De PP-gun staat tot je beschikking in de te gekke multiplayer team-arena in de arcade speelhal natuurlijk. Wacht niet langer en ga hem uitproberen!
Wil je weten welke VR shooter er zijn in de team arena? Volg dan deze 3D games in de game-house link.

Het HTC Vive VR Base station.

Het HTC Vive base station is een ontvanger die draadlos communiceert met de HTC controllers en de headset. Voor een goede samenwerking tussen deze VR componenten binnen de speelhal van Reality Almere zijn er per cubicle meerdere base stations ingericht.Vr-bril en VR controller gebruikt in de VR-Almere speelhal bij Hilversum, Utrecht en Amsterdam

Ga jij de uitdaging aan en wil je een kinderfeestje , bedrijfsuitje, familiedag of bijzonder dagje gamen met je Discord vrienden chillen?  Kom dan naar de VR-Almere arcade hal voor een coronaproof indoor partijtje.

De Vr-Almere privé arcade speelhal ligt in Almere Buiten in de provincie Flevoland. Almere ligt vrij centraal in Nederland en de gamehall ligt langs de ringweg Noord van Almere.

Dit is met de auto nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam, Lelystad en Hilversum en minder dan 45 minuten van Utrecht en Amersfoort. 
Het openbaar vervoer is ook goed geregeld. De arcadehal ligt op
max 3 minuten lopen van de bushalte.

Al uitgebreid bekeken hoe je bij ons kan komen?

Ga dan door naar de VR-Almere privé gameroom reserveren pagina.

Meer weten over het Gladiator Sports outdoor evenementenpark?

Ben je echt op zoek naar sportieve, spannende, uitdagende groepsactiviteiten? Bekijk dan eens het ruime aanbod aan competitieve outdoor activiteiten die je kunt doen op het combat recreatiepark van Gladiator Sports.

Het super grote evenementen park ligt op nog geen 3 minuten rijden van de VR-Almere arcade speelhal.

Dus wil je een stoer en sportief kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest voor een grote groep organiseren?
Bekijk dan de onderstaande uitdagende activiteiten die je in het bos kunt spelen.

Gladiator Sports combat activiteiten keuze:

Gladiator Sports doelgroep informatie:

Gladiator activiteiten op eigen locatie huren:

Overige Gladiator Sports sites: