VR-Almere arcade weer is open!

Corona veilig kinderfeestje dichtbij vr-amsterdam arcade en vr-utrecht arcade

Virtual reality gamen kan eindelijk weer!

Goed nieuws voor alle virtual reality game liefhebbers.

Onder de verruiming van de Corona-regels per 26-1-2022 is de VR-Almere privé arcade speelhal met spectaculaire virtuele realiteit computer spelletjes weer open!
Let wel, bezoekers van 13 jaar en ouder dienen een geldig corona-toegangsbewijs te overleggen.

Uiteraard hanteren wij een uitgebreid corona-protocol in de arcade hal, lees meer over coronaproof gamen bij VR-Almere

Virtual reality gaming is vooral erg populair bij de volwassen gamers. Het is echter niet zo dat VR-Almere alleen een arcadehal voor volwassenen is.   Bent u van plan om een verjaardagsfeestje voor uw kind te organiseren? Volg de onderstaande link voor extra informatie met betrekking tot de mogelijkheden van een  kinderfeestjes in de VR arcade game hal. 
VR is leuk om te doen met een kinderfeestje of verjaardagsfeestje in Almere dicht bij 't Gooi en amsterdam

De Corona pandemie nog niet voorbij dus voorzichtigheid is nog steeds geboden. Waar kan je dan beter iets samen binnen doen dan in de VR-Almere gamehal? Je huurt de spelletjes hal namelijk exclusief voor alleen je eigen groep! Zelfs bij het aanmelden en vertrekken van de VR spelletjes hal ontmoet je geen andere mensen buiten die van je eigen bubbel. Op ons volledig gevaccineerde en van mondkapjes voorziene personeel na, heb je de hele arcade speelhal dus echt privé, niet alleen een gedeelte van de arcade hal. Wij houden alle groepen duidelijk streng gescheiden om corona besmettingen te voorkomen.
Genoeg informatie over het hoe en wat in de speelhal? Dan nu wat leukers. In de VR arcade hebben wij een zeer groot en divers aanbod aan virtual reality games. Heb je onze selectie aan games al eens bekekenen? Nee, klik dan hier voor de  3D virtual reality gaming room.   Wacht dus niet langer en boek je teamuitje, familiedag of dagje weg met vrienden en kom gezellig gamen met je eigen groep. Heb je al een leuke groep gamers bij elkaar en de VR-Almere hoofdpagina al bekeken, dan kan je rechtsreeks naar de virtual reality gaming hal reserveren.

De VR-Almere gamehal is zeer centraal gelegen en erg goed bereikbaar. Met de auto slechts 30 minuten rijden van Amsterdam, Hilversum en Lelystad en nog geen 40 minuten vanaf Utrecht en Amersfoort.

VR-Almere is een onderdeel van het Gladiator Sports bedrijfspand, onder de Gladiator paintball en airsoft shop.
VR-Almere in de omgeving van VR Amsterdam en niet ver van VR Utrecht

[discard title= “Klik hiet voor meet VR-Almeer blogs”]
[ /discard]