VR-Almere virtual reality kinderfeestjes en kinderpartijtjes

Nieuw en origineel kinderpartijtje of kinderfeestje vieren bij reality Almere?

Leuke VR-arcade games bij kinderfeestjes, familiedag of bedrijfsuitjes in Almere
dinosaur-jurassic-park-virtual-reality-vr-almere-kinderfeestje-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest
VR-Almere virtual reality op zijn best!

Cool kinderfeestje!

Spannende familiedag!

Te gek verjaardagsfeestje!

Is virtual reality geschikt als kinderfeestje?

VR is leuk om te doen met een kinderfeestje of verjaardagsfeestje in Almere dicht bij 't Gooi
Iedereen weet het, vooral jongetjes houden van gamen en schieten! Als kinderpartijtje of verjaardagsfeestje voor deze jonge helden is een kinderuitje in de Reality Almere speelhal al direct geslaagd. Uiteraard hebben wij ook virtual reality games waarbij niet geschoten wordt. Wilt u de games in de VR-Almere arcade even bekijken, klik dan op de onderstaande ‘games’ knop.
Familiedag of uitje met het gezin en iets leuks doen zoals virtuale reality spelletjes

Wat kan bij een VR kinderpartijtje?

Het leukste is een kinderfeestje dat wat langer duurt dan een uurtje. De VR-Almere arcadehal is alleen voor een privé kinderpartijtje te reserveren. Daarom is het niet verstandig om in de arcade voor het feestje begint kadootjes uit te pakken.  Dit zou dan van de speeltijd afgaan en dat is natuurlijk zonde.  Daarnaast zijn de kids erg ongeduldig en willen zo snel mogelijk beginnen met de virtual reality games.  Wij denken echter aan alles! Voor de arcadehal staat namelijk een grote en gezellige VR-Almere feesttent. Hierin kunt u alle kids ontvangen en vooraf aan het feestje aandacht aan de kado’s besteden.

Horeca mogelijkheden bij het kinderuitje.

Eigen consumpties zijn helaas niet toegestaan in de VR arcade. Wel is het mogelijk om de kinderen van het kinderfeestje te verwennen met onbeperkt limonade of een gezellige ‘snackpack’.
Leukste vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje doe je bij VR-Almere bij 't GooiDruk ‘gamen’ vergt veel energie en maakt de jongeren dorstig. Wilt u iets te drinken bij het kinderpartijtje doen met niet teveel kosten? Dan adviseren wij u om onbeperkt ranja voor € 1,00 p.p. te boeken (alleen mogelijk bij kinderfeestjes).

horeca mogelijkheden voor kinderpartijtjes en uitjes bij VR Almere speelhalWilt u de kids tijdens de party ook trakteren op wat te eten? Dan kunt u het best een ‘snackpack’ kiezen. Dit houdt een blikje fris en een zakje chips of een chocolade reep naar keuze in.

Reality Almere kinderfeestje reserveren.

Weet u voldoende en wilt u de arcade speelhal reserveren voor een cool kinderfeestje? Voordat u reserveert dient u eerst even contact met ons kantoor op te nemen om te kijken of er nog plek is. U kunt dit telefonisch doen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 via +31 036-7505705

virtual reality vrijgezellenfeestje regelen organiseren in Almere, Amsterdam, haarlem

  

of via  E-mail: info@gladiator.nlVrijgezellendag of stag party met je vrienden in omgeving Apeldoorn, soest

Voor spoed zaken en algemene vragen (helaas niet voor reserveringen) zijn wij ook mobiel bereikbaar op +31 06-53703880 meer tips en informatie over de gaming room bij Bussum en Huizen

Heeft U al een optie in de agenda staan? Dan kunt U direct door naar de VR-Almere reserveren pagina.

Boek een dagje gamen voor een kinderfeestje of kinderuitje bij VR-Almere vlakbij Weesp, Lelystad, Naarden, Huize, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam


Nog niks reserveren maar wel graag alvast iets op papier hebben? Dat kan ook,  vraag een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

De beste en goedkoopste spelletjes gaming hal voor samen VR gamen

Ga terug naar de VR room Almere hoofd pagina. Wat gezelligs doen met de kinderen omgeving ijburg