VR-Almere virtual reality kinderfeestjes en kinderpartijtjes

Nieuw, leuk en origineel VR kinderfeestje vieren bij Reality Almere?

Leuke VR-arcade games bij kinderfeestjes, familiedag of bedrijfsuitjes in Almere
dinosaur-jurassic-park-virtual-reality-vr-almere-kinderfeestje-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest
VR-Almere virtual reality op zijn best!

Cool kinderfeestje!

Spannende familiedag!

Te gek verjaardagsfeestje!

Is virtual reality geschikt als VR kinderfeestje?

VR is leuk om te doen met een kinderfeestje of verjaardagsfeestje in Almere dicht bij 't Gooi
Iedereen weet het, praktisch alle kids (en vooral jongetjes) houden van gamen en al helemaal van computer gestuurde shooter games! Als kinderpartijtje of verjaardagsfeestje voor deze jonge helden is een kinderuitje in de Reality Almere speelhal al direct geslaagd.  Want wat is er nu nog leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes kruipende Zombies en aanstormende Aliens af te schieten in een privé VR spelletjes hal? 

Uiteraard hebben wij in onze 3D locatie ook virtual reality games waarbij niet geschoten wordt voor de jonge gasten die andere type VR-gamming leuk vinden diverse behendigheids spelletjes op muziek zoals het bekende en altijd leuk bevonden ‘Beat sabre’ VR spelletje. 
Dus, op zoek naar een geweldig spannend indoor feestje tijdens slecht/regenachtig weer? Probeer dan eens onze binnen locatie voor VR kinderfeestjes in de directe omgeving van Amsterdam, Utrecht, Lelystad en Hilversum, maar dan wel met gratis parkeren!

Wilt u de keuze aan VR games in de VR-Almere arcade even bekijken, klik dan op de onderstaande ‘games’ knop voor een overzicht van ons aanbod aan virtual reality spelletjes.
Familiedag of uitje met het gezin en iets leuks doen zoals virtuale reality spelletjes

Wat is de minimum leeftijd voor VR feestjes?

Wat is de minimum leeftijd voor VR virtual reality games gamen
Klik hier voor minimum leeftijd informatie:

Computer games hebben vaak een minimale leeftijdsadvies, dit geldt ook voor virtual reality shooter games. Om die reden hanteren wij in de gamehal Almere een minimum leeftijd van 12 jaar voor een kinderfeestje.Ben je onder de 14 jaar, dan dien je tijdens je bezoek aan de VR spelletjeshal vergezeld te zijn van minimaal één ouder of voogd per reservering. Als deze volwassen persoon niet meedoet aan de VR gaming party, worden er uiteraard ook geen kosten gerekend.Vanwege de VR apparatuur instelling in de multi-player teamarena is er wel een minimale lengte van 140cm nodig (dit geldt niet voor de 3 cubicles).

Wat kan bij een VR kinderpartijtje?

Klik hier voor informatie over het hoe en wat m.b.t. het feestje:
De meeste indoor kinderfeestjes duren maar een uurtje en de tijd vliegt als iets heel erg leuk is. Dit gaat helemaal op voor de VR spelletjes van van VR-Almere! Het unieke aan de VR-Almere arcadehal is dat u een privé VR-kinderpartijtje heeft omdat u de gehele speelhal alleen maar voor uw kind zijn of haar eigen feestje reserveert. Daarom is het niet verstandig om in de arcade voor het feestje begint kadootjes uit te pakken, dit zou dan van de speeltijd afgaan en dat is natuurlijk zonde. Daarnaast zijn de enthousiaste kids erg ongeduldig en willen zo snel mogelijk beginnen met de virtual reality games. Wij denken echter aan alles!  Voor de arcade gamehal staat namelijk een grote en gezellige VR-Almere feesttent. Hierin kunt u alle kids ontvangen en vooraf aan het feestje aandacht aan de kado’s besteden. In overleg met ons kantoor is het soms toch wel mogelijk om een kwartiertje eerder aanwezig te zijn om samen met onze jonge kado’s uit te pakken voor uw jarige zoon of dochter. Schroom dus niet is vraag ons kantoor of dit in onze planning mogelijk is!

Horeca mogelijkheden bij het VR kinderuitje.

Klik hier voor informatie over de wat te eten of drinken tijden het VR gamen:


Eigen consumpties zijn helaas niet toegestaan in de VR arcade. Wel is het mogelijk om de kinderen van het VR kinderfeestje te verwennen met onbeperkt limonade of een gezellige ‘snackpack’.

Druk ‘gamen’ vergt veel energie en maakt de jongeren dorstig. Wilt u iets te drinken bij het VR kinderpartijtje doen met niet teveel kosten? Dan adviseren wij u om onbeperkt ranja voor € 1,00 p.p. te boeken (alleen mogelijk bij VR kinderfeestjes).

Leukste vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje doe je bij VR-Almere bij 't Gooi

Wilt u de kids tijdens de party ook trakteren op wat te eten? Dan kunt u het best een ‘snackpack’ kiezen. Dit houdt een blikje fris en een zakje chips of een chocolade reep naar keuze in.

horeca mogelijkheden voor kinderpartijtjes en uitjes bij VR Almere speelhal

Reality Almere VR-kinderfeestje reserveren.

Weet u voldoende en wilt u de arcade speelhal reserveren voor een cool kinderfeestje? 
Voordat u reserveert dient u eerst even contact met ons kantoor op te nemen om te kijken of er nog plek is. U kunt dit telefonisch doen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 via +31 036-7505705 virtual reality vrijgezellenfeestje regelen organiseren in Almere, Amsterdam, haarlem   

of via  E-mail: info@gladiator.nlVrijgezellendag of stag party met je vrienden in omgeving Apeldoorn, soest

Voor spoed zaken en algemene vragen (helaas niet voor reserveringen) zijn wij ook mobiel bereikbaar op +31 06-53703880 meer tips en informatie over de gaming room bij Bussum en Huizen

Heeft U al een optie in de agenda staan? Dan kunt U direct door naar de VR-Almere reserveren pagina.

 

Boek een dagje gamen voor een kinderfeestje of kinderuitje bij VR-Almere vlakbij Weesp, Lelystad, Naarden, Huize, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam

Nog niks reserveren maar wel graag alvast iets op papier hebben? Dat kan ook,  vraag een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

De beste en goedkoopste spelletjes gaming hal voor samen VR gamen

Ga terug naar de VR room Almere hoofd pagina. Wat gezelligs doen met de kinderen omgeving ijburg