1/2 uur gratis Virtual Reality arcade tijd

Gratis 1/2 uur extra VR game time!

gratis meer game time dan bij vr arcade amsterdam en vr arcade utrecht

De VR-Almere virtual reality arcade trakteert op gratis meer VR speeltijd!

Iedereen weet dat de tijd vliegt als je het leuk hebt. Dit gaat helemaal op als druk aan het gamen bent met je vrienden, gezin, familie of collega’s.

Vooral bij de wat grotere groepen kan het voorkomen dat je een bepaalde virtuale realiteit game graag wat langer zou willen spelen maar dat dit niet kan doordat er nog meer liefhebbers voor deze specifieke VR-game zijn.  Sommige VR-games zijn namelijk niet voor niets bijzonder populair. Een goed voorbeeld van zo’n VR game is de  multiplayer PvP game Elven Assassin waarbij je met pijl en boog op elkaar kunt schieten.   Het leuke van Elven Assassin is dat echt iedereen het een leuk spel vindt en dat het leeftijd advies voor dit VR spel 12 jaar is. Hierdoor is het ook geschikt voor kinderfeestjes bij VR-Almere.
Waar vind ik de leukste en beste VR arcade speelhal in de buurt van VR Amsterdam, VR Utrecht en VR Hilversum
 (Klik hier om ons ruime aanbod aan 3D VR games te bekijken).


Vandaar dat wij de speeltijd bij groepen vanaf 8 personen in plaats van 1,5 uur nu 2 uur aanwezigheid tijd geven en dit zonder extra kosten!

VR-Almere was al de goedkoopste privé VR arcade game hal van Nederland en met dit voordeel, zijn we zelfs nog voordeliger geworden! Wil je de VR-Almere arcade hal prijslijst even bekijken?  Go for it!

 

Ben je nog niet zeker of het geschikt is om een feestje of partijtje binnen te houden in deze corona tijd? Dan vindt u hier meer informatie over ons coronaproof arcade hal protocol.   Corona veilig uitje, partijtje of feestje binnen vieren met het gezin bij familie omgeving Gooi

VR-Almere is bijzonder goed bereikbaar. De spelletjes hal ligt namelijk langs de ringweg Noord van Almere Buiten. Op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam, Lelystad en Hilversum en minder dan 45 minuten van Utrecht en Amersfoort.  
Met het openbaar vervoer gaat het ook uitstekend. De arcade hal ligt op 5 minuten lopen van de bushalte.

Weet je al hoe je bij ons komen moet en heb je een groepje gamers bij elkaar geregeld? 
Ga dan door naar de reserveren pagina van VR-Almere.