1/2 uur gratis Virtual Reality arcade tijd

Gratis 1/2 uur extra VR game time!

De VR-Almere virtual reality arcade trakteert op gratis meer VR speeltijd!

Iedereen weet dat de tijd vliegt als je het leuk hebt. Dit gaat helemaal op als druk aan het gamen bent met je vrienden, gezin, familie of collega’s.

Vooral bij de wat grotere groepen kan het voorkomen dat je een bepaalde virtuale realiteit game graag wat langer zou willen spelen maar dat dit niet kan doordat er nog meer liefhebbers voor deze specifieke VR-game zijn.  Sommige VR-games zijn namelijk niet voor niets bijzonder populair. Een goed voorbeeld van zo’n VR game is de  multiplayer PvP game Elven Assassin waarbij je met pijl en boog op elkaar kunt schieten.  Het leuke van Elven Assassin is dat echt iedereen het een leuk spel vindt en dat het leeftijd advies voor dit VR spel 12 jaar is. 

Hierdoor is het ook geschikt voor kinderfeestjes bij VR-Almere.
Waar vind ik de leukste en beste VR arcade speelhal in de buurt van VR Amsterdam, VR Utrecht en VR Hilversum
 (Klik hier om ons ruime aanbod aan 3D VR games te bekijken).


Vandaar dat wij de speeltijd bij groepen vanaf 8 personen in plaats van 1,5 uur nu 2 uur aanwezigheid tijd geven en dit zonder extra kosten!

VR-Almere was al de goedkoopste privé VR arcade game hal van Nederland en met dit voordeel, zijn we zelfs nog voordeliger geworden!

Wil je de VR-Almere arcade hal prijslijst even bekijken?  Go for it!

 

Ben je nog niet zeker of het geschikt is om een feestje of partijtje binnen te houden in deze corona tijd? Dan vindt u hier meer informatie over ons coronaproof arcade hal protocol.   
VR-Almere is bijzonder goed bereikbaar. De Vr-Almere privé arcade speelhal ligt in Almere Buiten in de provincie Flevoland. Almere ligt vrij centraal in Nederland en de gamehall ligt langs de ringweg Noord van Almere. Dit is met de auto nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam, Lelystad en Hilversum en minder dan 45 minuten van Utrecht en Amersfoort.  Het openbaar vervoer is ook goed geregeld. De arcadehal ligt op max 3 minuten lopen van de bushalte. Al uitgebreid bekeken hoe je bij ons kan komen? Ga dan door naar de VR-Almere privé gameroom reserveren pagina.

Meer weten over het Gladiator Sports outdoor evenementenpark?

Ben je echt op zoek naar sportieve, spannende, uitdagende groepsactiviteiten? Bekijk dan eens het ruime aanbod aan competitieve outdoor activiteiten die je kunt doen op het combat recreatiepark van Gladiator Sports.

Het super grote evenementen park ligt op nog geen 3 minuten rijden van de VR-Almere arcade speelhal.

Dus wil je een stoer en sportief kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest voor een grote groep organiseren?
Bekijk dan de onderstaande uitdagende activiteiten die je in het bos kunt spelen.

Gladiator Sports combat activiteiten keuze:
Gladiator Sports doelgroep informatie:

Gladiator activiteiten op eigen locatie huren:

Overige Gladiator Sports sites: