VR-Almere 3D game Eye of the Temple info

3D VR gamen in de jungle!

Arcade hal amsterdam of arcade hal utrecht al eens gedaan, probeer nu dan almere

Ben je geen liefhebber van virtual reality shooter games maar ga je meer voor VR behendigheid spelletjes, dan hebben wij goed nieuws voor je.
Op de 3 cubicles in de VR-Almere arcade speelhal kan nu ook het de VR game “The Eye of the Temple” gespeeld worden.
Bij The eye of the temple loop je, net als Indian Jones, door een grote verraderlijke tempel. Je gebruikt hierbij ook echt je eigen voeten. Probeer je balans te houden terwijl je van het ene beweegbare rotsblok naar het andere over stapt. Ontwijk gevaarlijke traps en los puzzels op terwijl je in je ene hand een toorts en in de andere een zweep in je hand vasthoudt.

Op zoek naar een arcade hal in Amsterdam of een arcade hal in Utrecht? Probeer de Almere speelhal een keertje!

Weten wel games er nog meer in de 3D virtual reality game room zijn? Klik dan op de link.

Lang genoeg online zitten gamen met je vrienden en lijkt het je leuk om ze eens in het echt te ontmoeten? Waar kan je dan beter afspreken dan je eigen privé arcade gameroom.
Helemaal in stijl van je hobby kan je nu live samenspelen met in de enige echte besloten virtual reality VR arcade gamehal in Nederland.

Nog niet helemaal zeker om binnen patrijtje te plannen met je  vrienden of kennissen groep in corona tijd?  Bekijk dan eens wat wij er aan hebben gedaan om de VR-Almere arcade game hall  corona-proof te maken.

De Vr-Almere privé arcade speelhal ligt in Almere Buiten in de provincie Flevoland. Almere ligt vrij centraal in Nederland en de gamehall ligt langs de ringweg Noord van Almere.
Dit is met de auto nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam, Lelystad en Hilversum en minder dan 45 minuten van Utrecht en Amersfoort. 
Het openbaar vervoer is ook goed geregeld. De arcadehal ligt op
max 3 minuten lopen van de bushalte.

Al uitgebreid bekeken hoe je bij ons kan komen?  Ga dan door naar de VR-Almere privé gameroom reserveren pagina.