Coronaproof

Welkom bij de VR-Almere arcade speelhal.
De goedkoopste 3D virtual reality multiplayer arcadehal.

De VR room is helaas tot 14 januari 2022 gesloten.

Kom VR gamen in je eigen privé gamehal!

Corona beperkende regels bij teamuitje of verjaardagsfeestje binnen vieren
coronaproof-binnen-indoor-bedrijfsuitje-kinderfeestje-vrijgezellenfeest
Coronaproof binnen activiteit!

Besloten bedrijfsuitjes.

Privé vrijgezellenfeest.

Exclusief kinderfeestje.

Coronaproof bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje in bij VR-Almere?

We kunnen het niet vaak genoeg zegggen maar tijdens de corona-pandemie is het belangrijk dat we extra voorzichtig zijn. Zo moeten we er samen voor zorgen dat zowel de VR gasten als ons personeel veilig en gezond samen kunnen zijn. Wij doen ons uiterste best om aan de regels van de overheid te voldoen daarom controleren wij op een geldige QR-code. Corona veilig kinderfeestje, teamuitje of personeelsuitje bij VR-Almere bij 't GooiDaarnaast hebben wij zelf nog een paar extra veiligheidsaspecten toegevoegd. Door middel van al deze corona beperkende regels trachten wij het uitje voor zowel volwassenen als kinderen Coronaproof te maken.

Het Corona-proof protocol van het VR Almere gamehouse.

Binnen de VR speelhal gelden volgende anti-corona regels:
 • Vanaf 13 jaar is een geldige Corona-toegangsbewijs verplicht.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst van de VR arcade gamehal.
 • Houdt zoveel mogelijk 1.5 afstand.
 • Deel de VR-arcade alleen met mensen uit je eigen groep (bubbel).
 • De VR-apparatuur wordt na elk sessie door ons gedesinfecteerd.
 • Deelnemers ontvangen gratis handschoenen (dragen is verplicht).
 • Spelers ontvangen een gratis hygiënische wegwerp eye patch.Corona-proof VR teamuitje, groepsuitje of verjaardagsfeestje in de buurt van Amsterdam, Hilversum en Lelystad.
Wij vertrouwen op uw begrip voor deze veiligheidsmaatregelen en wensen u een goede gezondheid en veel spelplezier toe.

Veilig en toch gezellig je vrienden ontvangen.

Het kan zijn dat enthousiaste gasten (veel) te vroeg bij de VR arcade gamehal aanwezig zijn. Wat natuurlijk ook kan, is dat het de bedoeling is dat er er eerst kado’s worden uitgepakt bij een kinderfeestje of dat u wat personeel wilt ontvangen bij een bedrijfsuitje. Daar de VR-Almere arcade hal geheel besloten is, willen wij voorkomen dat onze gasten in deze corona tijd in  contact komen met de andere gasten in de virtual reality room.  Om dit te kunnen garanderen, plaatsen wij bij drukte een aparte ontvangst feesttent voor de ingang van de arcade spelletjes hal!
Corona-proof wachten op privé gebruik VR-Almere speelhal
400-welkom-feest-tent-arcade-gamehal-virtual-reality-speelhal-vr-almere
Feestelijke gasten ontvangst tent

Het feestje begint direct!.

Gezellig kado's uitpakken!

Coronaproof wachten!

Genoeg informatie over de genomen Corona maatregelen in de VR-speelhal. Wilt u meer weten over het hoe en wat met betrekking tot het privé gebruik van de gamehal? Ga dan naar de VR-Almere hoofd site voor meer informatie over:
 • Het gebruikte materiaal in de Virtual Reality game room.
 • De prijslijst van het VR-arrangement.
 • Openingstijden van de VR speelhal.
 • De minimum leeftijd voor de virtual reality games.
 • Gedragsregels en voorwaarden van VR-Almere.
 • De locatie van de arcade-hal.
VR-Almere gamehal virtuale reality speelhal is iets gezelligs doen met de kinderen omgeving 't Gooi

De VR-Almere arcade game hal is een binnen (indoor) onderdeel van het super grote combat sportpark in Almere. Het Gladiator Sports outdoor park ligt op slechts 3 minuten rijden van de VR-Almere gamehal.
Wilt u meer weten over onze sportieve buiten activiteiten voor kinderfeestje, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten, klik dan op het Gladiator logo.
Virtuale reality arcade gamehal prive, besloten of exclusief huren bij Amsterdam, Lelystad en 't Gooi

De 3D VR-arcade speelhal reserveren.

Corona-regels geen probleem en zin gekregen in een leuk virtual reality uitje? U bent van harte welkom voor een exclusief en uniek kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in onze unieke gamehal. Voordat u reserveert, dient u eerst even contact met ons kantoor op te nemen om te kijken of er nog plek is. U kunt dit telefonisch doen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 via +31 036-7505705
virtual reality speelhal arcade voor een kinderfeestje of kinderuitje bij Hilversum, Lelystad, Gooi, Utrecht, Amersfoort, Weesp, Naarden en Huizen   

of via  E-mail: info@gladiator.nl Informatie tips of ideeën over virtuele realiteit computer spelletjes voor kids en jongerenVoor spoed zaken en algemene vragen (helaas niet voor reserveringen) zijn wij ook mobiel bereikbaar op +31 06-53703880

Coronaproof uitje organiseren voor een bedrijfsuitje

Heeft u al een optie voor een gezellig uitje in de agenda staan? Dan kunt u direct door naar de VR-Almere reserveren pagina.

Boek een dagje gamen voor een kinderfeestje of kinderuitje bij VR-Almere vlakbij Weesp, Lelystad, Naarden, Huize, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam


Nog niks reserveren maar wel graag het VR-arrangement op papier hebben? Dat kan ook,  vraag een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

De beste en goedkoopste spelletjes gaming hal voor samen VR gamen